keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Avioliitto.

Pysähdyin ajattelemaan lausetta: "perinteiset arvot ovat muodissa." Pitääkö arvoista tulla muotia, jotta niitä huomioitaisiin?

Miksi ihmiset menevät naimisiin, jos pian puolet avioliitoista päätyy kuitenkin eroon? Pitääkö mennä naimisiin, koska se on muodikasta? Pitääkö hankkia lapsi, koska se on muodikasta? Joskus minua vain ihmetyttää ihmisten muotivillitykset. Kaktuksen hommaamisen ymmärtäisin.

Erotaanko siksi, että nyt on muodikasta erota? Toivottavasti tämä kaava ei oikeasti mene näin. Menetän aina välillä toivoni katsoessani maailman menoa. Kuka haluaa enää seurustella? Suhteen pitää olla vapaa... Tai sitten vakipano. Näitä termejä en haluaisi omaan elämääni. Arvostan sitä, että on yksi ihminen jolle olla rehellinen kaikesta. Toivoisin myös omaan elämääni ihmisen, joka voisi luottaa minuun 100%:sti. Luottamuksesta ja rehellisyydestä voisi tulla myös muotia.

Ihailen suuresti vanhempieni avioliittoa. Sinne mahtuu niin ylä -ja alamäkiä. 20 vuotta he ovat jaksaneet pitää pystyssä avioliittoa, vaikka maailmassa erotaan niin helpoista syistä. Itse sivustaseuraajana voin todeta, että siinä on kyllä avioliittolupaus aina välillä ollut koetuksella. Kaiken se kuitenkin on kestänyt. Jopa kolme kamalaa (lue ihanaa) lasta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti