maanantai 29. huhtikuuta 2013

Naisellisuus huipussaan

Muodonmuutos on pieni haaste. Paino sanalla pieni.

Siivoamista on aivan liikaa. Eilen järjestin vaatekaappiani. En ymmärrä alkuunkaan sitä logiikkaa, että totean viikoittain ettei minulla ole yhtään vaatteita. Kaappini on kuitenkin aina liian täynnä ja sekaisin. Ikuinen mysteeri.

Aloitin tyylini muuttamisen. Suuntana naisellisuus. Se on niin kovin raskasta, kun ihmiset katsovat päästä varpaisiin ja voin kuvitella heille puhekuplan: "onkohan tuo tyttö vai poika?" Jälkeenpäin olen tässä miettinyt, että miksi en heti tajunnut kuvata ja dramatisoida elämäni suuria käänteitä. Mtv3 olisi saanut tästä niin hyvän dokumentin. Lätkämuija muuttuu naiseksi. Nimeä olisi ehkä pitänyt vielä hioa...

Kävelin päättäväisesti Gina tricot nimiseen kauppaan. Sinne vain pissisten sekaan. Onhan siellä toki muitakin, mutta rohkeutta se silti tarvitsi. Ostin housut. Valkoiset. Ei mitään järkeä.

Menin solariumiin. Vaikka aikaisemmin mielipiteeni oli hyvin vankka, että sellainen syöpäkone sekin. Onneksi voin puolustella nyt, että atooppisen ihon hoitoon kyseinen vekotin on ihan hyvä.

Äiti sai taivuteltua ottamaan vielä kaiken huipuksi geelikynnet. Zappadappaa. Meikkaaminen alkoi myös hyvin varovasti, mutta nyt haaskasin jo 50€ meikkeihin. Totaalista sekoamista.

Onneksi en tarvitse silikonia saati botoxia mihinkään.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti